Bestelling en verzending

 


Bestellen

Het bestellen van een WoodMap kan op drie manieren:

1. De WoodMap van jouw stad staat in onze catalogus. De bestelling kan gedaan worden door middel van de WoodMap met het gewenste formaat in het winkelwagentje te plaatsen. Na het doorlopen van het bestelproces, is de WoodMap besteld en zullen wij jouw WoodMap in productie zetten.

2. De WoodMap van jouw stad staat niet in onze catalogus. Via de custom WoodMaps pagina kan je zelf jouw stad vormgeven. Na inzending van het formulier, sturen we je eerst een digitaal voorbeeld. Bij akkoord sturen we je de factuur met betaallink. Wanneer deze is voldaan, zetten we de WoodMap in productie. Het tekenwerk voor jouw WoodMap doen we gratis.

3. De WoodMap van jouw stad staat niet in onze catalogus. Via het contactformulier kan je jouw stad doorgeven. Vervolgens zullen we jou eerst een voorbeeld sturen van het product. Als je wensen hebt met betrekking tot de uitsnede, laat ons dat dan weten! Na akkoord op het voorbeeld, sturen we je een factuur met een betaallink. Wanneer deze is voldaan, zetten we de WoodMap in productie. Het tekenwerk voor jouw WoodMap doen we gratis.

 


Betalingswijzen

De betaling geschiedt via de betaaldienst van Mollie. Ondersteunde betaaldiensten zijn iDeal (betaling voor alle Nederlandse banken), Bancontact, KBC/CBC en Belfius (België) en Mastercard (wereldwijd). Bij het plaatsen van een bestelling kan een keuze voor de gewenste betaaldienst worden gemaakt. Bij op maat gemaakte WoodMaps, sturen wij een factuur met een betaallink. Een bestelling wordt niet eerder doorgevoerd dan dat de betaling is gedaan.

 


Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland en België is verzending gratis.

 


Levertijd

WoodMaps houdt geen voorraad. Wanneer een bestelling is afgerond, wordt deze voor jou geproduceerd en in elkaar gezet. Na de kwaliteitscontrole wordt de WoodMap zorgvuldig verpakt en verstuurd. WoodMaps streeft ernaar dit proces in 10 werkdagen af te ronden. Omdat elke WoodMap op aanvraag wordt gemaakt, is de levertijd afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer de levertijd over de 10 werkdagen heen dreigt te gaan, zal er per e-mail contact worden opgenomen. Onze algemene voorwaarden zijn hierbij van toepassing.

 


Verzending

Wij versturen de WoodMaps via postNL. De zendingen zijn voorzien van een track and trace code die via postNL per e-mail naar je toe wordt verstuurd. PostNL hanteert een bezorging binnen 24 uur op werkdagen binnen Nederland en 48 uur naar België. WoodMaps is niet aansprakelijk voor vertraagde leveringen. Onze algemene voorwaarden zijn hierbij van toepassing.

Heb je speciale wensen of vragen? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een mail via info@woodmaps.nl